Inschrijven

Logo 11-stedenwandeltocht

Beste wandelaar, 

Welkom op de inschrijfsite van de 11-stedenwandeltocht. Deelname is uitsluitend mogelijk door inschrijving via onderstaande links. U kunt inschrijven vanaf 1 januari 2025. De inschrijving sluit 30 april 2025. Inschrijving bij de start is niet mogelijk.  

 

De onderdelen 

U kunt inschrijven voor de volledige tocht (de 5-daagse), maar u kunt ook inschrijven voor de '8 van elf' of voor één of meer ‘losse’ trajecten. Als u de 5-daagse tocht volbrengt ontvangt u het ‘elfstedenkruisje’. In alle andere gevallen krijgt u een medaille. 

 

Wilt u ‘s ochtends van ons busvervoer gebruik maken, vergeet dan niet de extra optie ‘busvervoer’ aan te vinken. De bussen brengen u dan ’s ochtends van de finishplaats naar de startplaats. Dit geldt zowel voor de volledige tocht, als voor de '8 van elf'. Voor meer informatie over de opstapplaatsen verwijzen we u naar de FAQ. 

 

Wanneer u de volledige tocht wandelt, kunt u aanvullend kiezen voor ontbijt/lunchpakket (op dinsdag t/m zaterdag) èn warme maaltijd (op maandag t/m vrijdag).  

 

Uniek voor onze tocht is de mogelijkheid om gebruik te maken van overnachting op één van onze slaapschepen. In 2025 zijn dat waarschijnlijk weer de Hydra, de In Dubio, de Stella Frisia, De Hoop, de Avontuur en de Nil Desperandum. Wilt u gebruik maken van het arrangement met overnachting op één van onze slaapschepen dan kunt kiezen uit: 

  1. Vijfdaagse vol pension Hydra 
  2. Vijfdaagse vol pension buitenhut Avontuur 
  3. Vijfdaagse 1- of 2-persoonshut 
  4. Vijfdaagse 3- of 4-persoonshut. 

U kunt niet voor een bepaald schip kiezen (behalve voor de Hydra), maar bij de opmerkingen wel vermelden waar uw voorkeur naar uitgaat.  

Voor meer informatie over de slaapschepen, de hutten en de tarieven voor de diverse onderdelen vindt u op de website onder FAQ

 

Annulering 

Mocht u onverhoopt na inschrijving toch moeten annuleren, wees u er dan van bewust dat u uw inschrijfgeld niet terugkrijgt. De reden van annulering is daarbij niet van belang. Dit geldt voor alle onderdelen van de tocht. We adviseren u dan ook een annuleringsverzekering af te sluiten, zeker wanneer u gebruik maakt van het arrangement met overnachting op één van de slaapschepen. 

 

Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.

 

Inschrijflinks (nog niet actief)

Inschrijven voor wandelaars woonachtig in Nederland

 

Inschrijven voor wandelaars woonachtig in het buitenland

11-Stedenwandeltocht

11-stedenwandeltocht

© Stichting Friese 11--Steden Wandeltochten
De 11-Stedenwandeltocht is lid van de KWBN

Sponsors  -  Vacature  - Links

Erepenning

Wij zijn zeer ingenomen met het besluit van Koning Willem Alexander om de Koninklijke Erepenning toe te kennen aan de Stichting Friese 11-Stedenwandeltochten, wegens het 75-jarig bestaan per 10 september 2021.